Droomboulevard Oisterwijk helpt u lekker slapen

Het is een paradijs voor iedereen die geniet van een goede nachtrust, en wie doet dat nu niet? Droomboulevard Oisterwijk: de grootste en de mooiste slaapspeciaalzaak van Noord-Brabant en verre omgeving. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een heerlijke nacht en een uitgeruste start van de dag.

Droomboulevard Oisterwijk is een 5000 vierkante meter grote multi-brandstore die zijn naam eer aandoet: het 140 meter lange en zes meter brede trottoir langs de prachtige nieuwe winkel mag met recht een boulevard worden genoemd. Bezoekers vinden er alle topmerken uit de beddenindustrie met veel aandacht voor Nederlands fabricaat. Denk daarbij onder andere aan Auping, Pullman, Eastborn en de eigen zusteronderneming Bedding Concepts.
Verder heeft Droomboulevard Oisterwijk een groot assortiment aan bedtextiel van A-merken als Vandyck Experience Shop, Hackett & Lane, Dommelin, Bedding House en Bella Donna. Daarnaast de beste matrassen en kussens van Tempur, slaapkamerkasten van Duitse topkwaliteit én een speciale Riverdale-shop met elegante woonaccessoires.

Brabantse gastvrijheid

De Droomboulevard werd eind 2019 werkelijkheid met de opening op Tweede Kerstdag. Dankzij de herinrichting van het voormalige KVL-terrein in Oisterwijk kreeg eigenaar Patrick Zwerts de kans om zijn voormalige beddenzaak Dream Plaza uit te breiden tot de enorme specialist in slaapcomfort die het nu geworden is. Waar, zo benadrukt hij, de beroemde Brabantse gastvrijheid onverminderd hoog in het vaandel staat.

Een team van tweeëntwintig medewerkers staat bij Droomboulevard Oisterwijk klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze omtrent bedden, boxsprings, matrassen, kussens en dekbedden. ,,Slapen is een eerste levensbehoefte. Dat wordt weleens onderschat’’, vertelt Patrick Zwerts. ,,Je kunt langer zonder water dan zonder slaap. Veel mensen lopen lang bij de fysiotherapeut voordat ze op het idee komen naar een nieuw bed te kijken. Een goed bed, met een goed kussen en matras, is een investering in je gezondheid. Een derde deel van je leven breng je slapend door; zo belangrijk is je nachtrust.’’

Full service

Bij Droomboulevard Oisterwijk vind je de grootste Auping Shop in de verre omtrek. Daarnaast is Droomboulevard Oisterwijk premium reseller van de kussens en matrassen van Tempur. Ook nieuw is de Carpe Diem Experience Shop, een topmerk naast het welbekende Hästens. In alles biedt Droomboulevard Oisterwijk zijn gasten een full service concept. Naast advies op maat en producten van de beste kwaliteit worden bedden, boxsprings of matrassen desgewenst thuis bezorgd. Daarbij is het ook mogelijk het oude bed en/of matras te laten meenemen.

Droomboulevard Oisterwijk is zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Parkeren kan voor de deur en het treinstation ligt op ongeveer 100 meter afstand. Binnen worden de gasten lekker in de watten gelegd in de huisbar. Daar kunnen ze alle indrukken verwerken en bespreken onder het genot van een goede kop koffie, cappuccino, latte macchiato of een ander lekker drankje.

Droomboulevard Oisterwijk is dinsdag tot en met vrijdag geopend van 9.30 tot 18.00 uur, zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur én iedere zondag van 12.00 tot 17.00 uur.