GroenRijk Tilburg verkozen tot beste GroenRijk van Nederland

Bezoek aan dit tuincentrum is een belevenis die inspireert

Groenrijk in Tilburg geniet nog na van een fantastisch jaar. Het Tuincentrum werd gekozen als Beste GroenRijk van Nederland en ontving daarnaast twee prachtige waarderingen: de Daarnah Award en de titel Beste Weber Dealer 2018. Loon naar werken voor ondernemers Wim en Marjolein van Noort.

Lof was er vanuit de landelijke organisatie GroenRijk die hen tot beste filiaal van het land verkoos. “Wim en Marjolein hebben samen met hun team een mooie groei doorgemaakt en niet alleen qua omzet. Kwalitatief groeien zij ook enorm door te investeren in opleiding om zo kennis, kunde en gastgerichtheid te garanderen.”

Belevenis

Doorslaggevend was dat GroenRijk Tilburg durft te investeren in innovatief assortiment met veel aandacht voor groen, meedenkend met de formule. “Een bezoek aan dit tuincentrum is een belevenis die klanten inspireert en uitdaagt.” Ook van belang was de maatschappelijke betrokkenheid van het tuincentrum van Wim en Marjolein. “Ze leiden de onderneming met een groot hart voor de mens.”

Voor maatschappelijk ondernemen kwam ook waardering uit andere hoek. Stichting Daarnah beloonde GroenRijk Tilburg met hun jaarlijkse Award voor “de grote aandacht die bij hen uitgaat naar medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.” Wim (47) is erg ingenomen met deze Award. “Wij investeren veel in het team. Wij vinden het belangrijk en fijn dat onze medewerkers onze klanten goed en deskundig kunnen helpen.”

Naar Chicago

En internationale waardering kwam er tot slot van de Amerikaanse bedrijf Weber, dat wereldwijd barbecues levert. GroenRijk Tilburg werd uitgeroepen tot Beste Weber Dealer van het jaar. “Zo gingen medewerkers Marco Brans en Jeffrey van Hautum, naar Chicago om deze prijs in ontvangst te nemen.”

Wim en Marjolein (50) blijven vernieuwen en aan de weg timmeren. Dat doen ze al sinds zij 22 jaar geleden als franchisers met de formule van GroenRijk aan de slag gingen. GroenRijk Tilburg, ooit begonnen als coniferenkwekerij van de ouders van Marjolein, groeide zo uit tot een toonaangevend tuincentrum met een uitgebreid assortiment.

Toekomst

‘Vorige maand hebben we de hele trendafdeling vernieuwd’. In 2015 hebben we een totaal nieuwbouwplan uitgevoerd. Dat was uniek in die tijd. Iedereen had last van de economische crisis, maar gelukkig had de bank vertrouwen in ons enkonden we verder werken aan de toekomst van een compleet tuincentrum en hoveniersbedrijf.

GroenRijk Tilburg laat zich verder graag zien in de stad. “Zo hebben we laatst het 150-jarig jubileum van Factorium groen aangekleed. En we plaatsten bijvoorbeeld ook kerstbomen in de binnenstad.”

Nieuwsgierig?

Kom langs

Kom langs bij GroenRijk Tilburg, Stokhasseltlaan39. Of kijk op www.groenrijktilburg.nl voor meer informatie en het assortiment.