Vind jouw droombaan in de jachtbouw

Met passie werken aan de mooiste motorjachten?

Met passie en vakmanschap meewerken aan mooie motorjachten

Het kan bij Heesen in Oss. Een uniek productiebedrijf waar je een enorme diversiteit aan vacatures vindt. Met interne opleidingen en groeikansen bouw je bij ons aan een mooie carrière in de jachtbouw.

ONTDEK JOUW DROOMBAAN IN DE JACHTBOUW

Grondlegger Frans Heesen had in 1978 niet kunnen vermoeden waar zijn pioniersgeest allemaal toe zou leiden. In ruim 40 jaar is Heesen uitgegroeid tot een wereldspeler in de jachtbouw. Wij bouwen luxe-motorjachten in het hoogste segment. Met een lengte van zo’n 50 tot wel 80 meter. Met een uitzonderlijk niveau van engineering en vakmanschap. Als onze klanten het kunnen dromen, dan kunnen wij het maken.

Wat Heesen echt uniek maakt, is de passie voor het eindproduct. Iedereen werkt vaak wel 1,5 jaar aan hetzelfde prachtige jacht. En als ze weg vaart hier bij de werf, dan voel je de trots bij iedereen: dat we zoiets moois met elkaar kunnen maken.

Vakspecialisten gezocht

Doordat we onze jachten volledig in Oss bouwen, hebben we vakmensen uit de regio heel veel interessante functies te bieden. Bij Heesen krijg je bovendien de ruimte om kwaliteit te leveren. Dankzij interne opleidingen, zoals een eigen erkende lasopleiding, kun je echt groeien in je vakmanschap.

Als lasser, monteur of meubelmaker kun je vaak al met een gerichte vakopleiding bij Heesen carrière maken in de jachtbouw.

Clarke Rosheuvel

Lasser - Shipbuilding production

Clarke Rosheuvel

“Precisie in mijn werk is heel belangrijk. Dat alle componenten netjes passen. Werken bij Heesen is vooral leuk vanwege de variatie. En dat ik aan zo’n mooi schip mag werken.”

Knappe koppen gezocht

Al onze jachten ontwikkelen we volledig in huis. Dat betekent dat je als engineer bij Heesen echt wordt uitgedaagd. Hoe laat je een bioscoopscherm in het dek verdwijnen, zodat er vervolgens een helikopter op kan landen? Bedenk het maar!

Remo van Litsenburg

Projectleider – Interior engineering

Remo van Litsenburg

“In ons vakgebied is dit het mooiste wat je kunt hebben. Als je het maximale uit jezelf wilt halen, dan is Heesen zeker de plek waar je deze uitdaging kan vinden.”